functies

alles digitaal op één plek

Music&me vervangt, op den duur, het huiswerkschrift, de kopieermachine, muziekmappen en meespeel-cd’s plus de digitale middelen waar docenten gebruik van maken: mail, mp3, apps, websites, wetransfer, YouTube en dropbox. Met behulp van music&me wordt het lesrooster, het huiswerk en het lesmateriaal digitaal op één plek georganiseerd.

altijd en overal

Music&me is bereikbaar voor iedereen met een account en een mobieltje, tablet, laptop of desktop computer.

music&me player

De player heeft unieke functies zoals het oefenen met muzikale begeleiding, een metronoom en het vertragen of herhalen van muziekfragmenten. Je kunt ook bladmuziek lezen en lesvideo’s bekijken.

music&me mediatheek

Music&me geeft toegang tot een mediatheek met een groeiende hoeveelheid content. Het music&me team heeft lesmateriaal ontwikkeld voor o.a. gitaar, viool, piano en blazers: muzikale begeleiding, improvisatie, kinderliedjes, populaire liedjes en theorie.

docent mediatheek

In de docent mediatheek kan een docent lesmateriaal uploaden en organiseren: pdfs, foto’s, scans, audio, YouTube, links, en audio – en filmopnames.

huiswerk

Met een digitale rooster- en huiswerk functionaliteit kan een docent kan op periodieke, gedoceerde en didactisch wijze het lesmateriaal en het huiswerk delen met zijn leerlingen.

leerlingen en ouders

Een music&me account geeft leerlingen en ouders toegang tot het huiswerk én het lesmateriaal.

music&me verbetert de kwaliteit van het muziekonderwijs

Music&me draagt bij aan de workflow en efficiency, zodat er in de les meer tijd kan worden besteed aan individuele feedback en dynamische en inspirerende interactie.

video's docentenvideo's leerlingen/ouders